Masterclass Voedingscoaching voor bedrijven

Ben je geïnteresseerd in een masterclass voedingsadvies om jouw collega’s een gezonde werksfeer te bieden en je bedrijf nog aantrekkelijker te maken voor werknemers? Of ben je juist zelf werknemer en wil je je werkgever ervan overtuigen dat beschikbaarheid van gezond eten en informatie over voeding, beweging, rust en gezondheid bij een fijne werkplek hoort?

 

Neem contact met me op. Ik help je graag workshop voor jouw bedrijf op te stellen.

 

Mogelijke thema’s die we tijdens een masterclass kunnen bespreken:

 

Energie op werk

Hoe houd je je energie en prestatievermogen gedurende de werkdag zo hoog mogelijk? Je leert om je bloedsuikerspiegel in balans te houden door middel van voeding en de juiste dingen te eten om cravings of middagdips te voorkomen.

 

Voeding en stress
We bespreken hoe je stress herkent en hoe je ermee om kan gaan. We kijken o.a. ook naar voedingsmiddelen die stress bevorderend zijn voor je lichaam of juist helpen om optimaal te functioneren en te ontspannen.

 

Jouw lichaam: een holistische aanpak
Leer hoe alles met elkaar in verbinding staat. We kijken naar de darmen en hoe deze in directe connectie staan met onze hersenen, het immuunsysteem, onze hormonen, slaap en algehele gezondheid. we bespreken wat je kan eten en drinken om je darmen goed te verzorgen.  

Naela Health

Nutrition Coach Amsterdam

Get in touch to schedule an intake 

©2019 by Naela Health