Cursus Baby-massage,

Baby-yoga en voeding 

De cursus

De eerste maanden met je pasgeboren baby zijn ontzettend bijzonder en leggen de basis voor een goede relatie tussen jou en je kind. Leer met vertrouwen te luisteren naar je intuïtie en kom erachter wat goed is voor jullie beide. Ons doel is jou te inspireren, zodat jij vervolgens verder kunt met meer kennis.


Leer samen met ons intuïtief omgaan met je kind. In vier lessen leer je je baby masseren en zullen we rustige yoga-poses beoefenen, zo leer je het lichaam van je baby kennen. Ook helpt dit je terug in contact te komen met jezelf en kun je de relatie tussen jou en je baby te ontdekken. Sinds het eerste moment is voeding de connectie tussen jou en je kind; zo werd de basis gelegd van jouw baby’s gezondheid. Het voedingsadvies zal bijdragen aan een hoger energieniveau en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Je baby krijgt zo de nodige voedingsstoffen binnen en het immuunsysteem op te bouwen en aan te sterken zodat een gezonde groei gestimuleerd wordt.

Wat gaan we behandelen

  • Lichaamsmassage baby

  • Kalme rek- en strekoefeningen

  • Het dragen van je baby

  • Huilgedrag van je baby

  • Communiceren met elkaar voordat je baby praat

  • Gezonde voeding voor jou tijdens de eerste maanden

  • Voedingstips & supplementen

  • De eerste hapjes

  • Prepping & recepten


De cursus is op verschillende manieren te volgen: in een groep op locatie , of bij jou thuis en in een groepje bij een van jullie thuis. Hieronder de verschillende opties: 

Groepscursus 

Kosten  € 225,-

Inclusief cursusboek, olie en recepten

Programma & prijs privé cursus: 

3- weekse cursus bij jou thuis. In een veilige en warme sfeer voor de baby. Ideaal om de cursus ala gezin te volgen. Papa's houden ook van masseren en aanraking van hun baby!

 

De cursus is ook te volgen met meerdere mama's waar je bevriend mee bent, of hebt leren kennen in de zwangerschapscursus. De cursus vindt plaats bij één  van jullie thuis. Mail ons voor meer informatie en overleg over de aantal dagen van de cursus. 

Kosten privé € 250,-

Inclusief cursusboek, olie en recepten

 

Kosten privé groepsverband € 225,-

Inclusief cursusboek, olie en recepten

Voor vragen over de massage kun je met Lizanne mailen: info@lizannemassage.com. Voor alle andere vragen kun jij met mij mailen: info@naelahealth.com

Over ons

Lizanne is werkzaam als massagetherapeut en is in 2017 begonnen met het geven van babycursussen. Meer informatie over Lizanne vindt je hier: https://lizannemassage.com/.

Annalena is in 2018 gestart als voedingscoach na de opleiding Integrative Nutrition bij het Institute for Integrative Nutrition in New York afgerond te hebben. 

Wij werken allebei aan deze cursus vanuit onze passies: baby's en gezondheid.

Naela Health

Nutrition Coach Amsterdam

Get in touch to schedule an intake 

©2019 by Naela Health